Last news in Fakti

11 Май, 2015 06:00 950 0

Прогноза на деня: Локомотив (София) - Берое

  • прогноза-
  • локомотив софия-
  • берое-
  • а група-
  • първенство-
  • българия

Берое все още пази надежди за класиране в европейските турнири

Прогноза на деня: Локомотив (София) - Берое - 1
Снимка: БТА

Днес от 17:30 часа Локомотив (София) приема Берое в мач от Първата шестица на "А" група.

Едва ли някой е очаквал столичният клуб от квартал "Надежда" да направи толкова силен сезон и за момент дори да има шанс за титлата в родното първенство, но ето, че отборът на Димитър Васев заема втората позиция в класирането, показвайки отлични игри и трупайки доста солиден брой точки.

Нещо повече - "железничарите" са и с най-малко допуснати голове в шампионата, като се изключи фаворитът Лудогорец и в последните си 4 двубоя също остават неизменно със "суха мрежа".

От своя страна, старозагорци също се доказаха като един от най-бойките отбори в "А" група през настоящия сезон, а и момчетата на Петър Хубчев не са отписали европейските турнири, с оглед, че те са само на 3 точки зад ЦСКА и Литекс и до края им остават 4 мача. 

В първия мач по между си на стадион "Берое" в Стара Загора през април Локомотив победи с категоричното 4:1, но сега залогът е още по-голям и битката ще е още по-ожесточена.

Прогнозата на Факти.бг е равенство между двата отбора, като коефициентът за Х на повечето букмейкъри е около 2.9


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА