Last news in Fakti

14 Май, 2015 17:06 763 0

Алегри: Ще разказваме на децата си за тези победи

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • барселона-
  • шампионска лига-
  • исторически сезон-
  • деца

Ювентус може да спечели требъл през този сезон

Алегри: Ще разказваме на децата си за тези победи - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че един ден ще разказва на децата си за историческия сезон, който изживява клубът от Торино.

„Старата госпожа“ отстрани Реал (Мадрид) и ще се изправи срещу каталунците във финала на Шампионската лига.

„Можем да победим Барселона в един мач. Ако имаше и реванш, щеше да е много трудно“, сподели 47-годишният италианец пред JTV (клубната телевизия на Юве).

„Това е историческа година за нас. Ще разказваме на децата си за нея, когато остареем. След като спечелихме титлата в калчото, искаме и другите два трофея“, заяви Алегри.

Ювентус триумфира на Апенините за четвърти пореден път, а освен това ще играе и финал за Копа Италия срещу Лацио.

„На първо време, ще се опитаме да спечелим Копа Италия. Ще се изправим срещу много добър отбор и ще е трудно, защото е финал“, заяви наставникът на „старата госпожа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА