Last news in Fakti

16 Май, 2015 19:12 810 0

Тотнъм запрати Хъл към Чемпиъншип и диша във врата на Ливърпул

  • тотнъм-
  • хъл-
  • висша лига-
  • запрати-
  • чемпиъншип-
  • шпорите

Шпорите надделяха с 2:0 като домакин

Тотнъм запрати Хъл към Чемпиъншип и диша във врата на Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Тотнъм победи Хъл Сити с 2:0 като домакин в среща от 37-ия кръг на Английската висша лига. По този начин лондончани съвсем намалиха шансовете на "тигрите" да останат в първия ешелон и продължават да дишат във врата на Ливърпул в битка за 5-тото място.

През първото полувреме зрителите на "Уайт Харт Лейн" не видяха попадения, но през втората част любимците им ги зарадваха с два гола. Първо в 54-тата минута белгиецът Насер Шадли даде аванс на "шпорите", а след това Дани Роуз затвърди успеха на домакините.

С днешната победа Тотнъм събра 61 точки и държи 6-тата позиция, докато Хъл Сити остава 17-ти с 34 пункта, 2 по-малко от Нюкасъл, като в последния мач "тигрите" трябва да победят задължително Манчестър Юнайтед като домакини, за да оцелеят, а в същото време да се надяват за загуба на "свраките".

Други резултати от днешните мачове в Премиършип:

Саутхемптън - Астън Вила 6:1

Бърнли - Стоук Сити 0:0

КПР - Нюкасъл 2:1

Съндерланд - Лестър 0:0

Уест Хям - Евертън 1:2

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА