17 Май, 2015 19:12 661 0

Сити преодоля Суонзи в голово шоу

  • манчестър сити-
  • суонзи

Гражданите запазиха втората си позиция във временното класиране

Сити преодоля Суонзи в голово шоу - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Манчестър Сити и зигра силен мач и се наложи с 4:2 при гостуването си на Суонзи.

"Гражданите" стартираха силно с два бързи гола на Милнър и Яя Туре, дошли след нескопосани намеси на Лукаш Фабиански. В края на първата част домакините успяха да върнат един гол чрез Гилфи Сигурдсон.

След почивката двубоят продължи да бъде много интересен и в 64-ата минута Бафетимби Гомис изравни резултата.

В този момент обаче отново Фабиански влезе в светлината на прожекторите с лоша намеса. Той допусна трети гол във вратата си, отново през плонжа си, след като Туре Яя бе оставен да стреля от чиста позиция в наказателното поле след асистенция на Фернандиньо.

"Лебедите" се опитаха да натиснат в търсене на гол, но вместо това получиха 4-ти такъв, което сложи край и на интригата. Попадението дойде в 92-ата минута, в която Вилфред Бони наказа бившия си клуб за крайното 2:4. Той получи пас от Давид Силва на границата на наказателното поле и с прецизен удар, отклонил се в гредата зад Фабиански оформи крайния резултат в срещата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА