29 Август, 2011 16:33 1 132 0

Ивет Лалова със седмо място на Световното първенство в Дегу

  • ивет-
  • лалова-
  • ивет лалова-
  • световно-
  • лека атлетика

adasdasdasdasdasdasdasdasda

Лалова бе единствената европейка на финала на най-атрактивната дисциплина на шампионата и започна силно своето бягане, но след това бе задмината от повечето си конкурентки, съобщи БГНЕС.

Световна шампионка в спринта стана американката Кармелита Джетър, която с много силно бягане и време от 10.90 секунди прекъсна доминацията на състезателките от Ямайка в тази дисциплина през последните години. Световната и олимпийска шампионка от Берлин Шели-Ан Фрейзър поведе в началото нa финала, но след това изостана и завърши на четвърто място с време 10.99. Среброто остана за представителката на Ямайка Вероника Кембъл-Браун, докато Кели-Ан Баптист от Тринидад и Тобаго взе бронза. Лалова не успя да повтори силното си бягане от вчерашните серии, когато завърши с време 11.10 секунди, но въпреки това самото класиране за финала в тази конкуренция е голямо постижение за българката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА