Last news in Fakti

4 Юни, 2015 15:29 882 0

Манчестър Юнайтед поиска Лорис

  • лорис-
  • тотнъм-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед
Манчестър Юнайтед поиска Лорис - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед сериозно се оглежда в стража на Тотнъм Юго Лорис и отборът може да направи опит да го привлече в състава си в случай, че Давид Де Хеа потегли към Реал Мадрид, твърди "Манчестър Ивнинг Нюз". Известно е, че "Белия балет" е готов да привлече на всяка цена в редиците си испанския национален страж.
 
Лорис пък вече обяви публично, че да играе в Юнайтед би било сбъдната мечта за него още повече, че там е играл неговият голям идол Ерик Кантона. Той не крие симпатиите си и към друга легенда на "Червените дяволи" Петер Шмайхел, което е още една индикация, че на драго сърце би подсилил "Червените дяволи".
 
Тук обаче идва проблема от страна на Тотнъм, тъй като лондончани нямат намерение да продават французина. Лорис е в полезрението на Юнайтед от 2011 година, като още сър Алекс го искаше в състава си.
 
"Манчестър Юнайтед е голям футболен клуб, това е един от най-успешните отбори в световен мащаб и само неговото име ме кара да мечтая", обяви Лорис.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА