Last news in Fakti

4 Юни, 2015 16:59 689 0

Шефът на Рома: Руди Гарсия остава

  • гарсия-
  • палота-
  • серия а-
  • ювентус-
  • рома

Разликата от Ювентус не е толкова голяма, смята Джеймс Палота

Шефът на Рома: Руди Гарсия остава - 1
Снимка: БТА/АР
Президентът на Рома Джеймс Палота заяви, че Руди Гарсия остава треньор на тима. В последните седмици се чу за напрежение между двамата, след като Гарсия заяви на пресконференция, че очакванията към него и отбора му са много високи, а Ювентус е недостижим към момента.

„Ние искаме да продължим развитието на отбора с този треньор. Под негово ръководство Рома стана два пъти на второ място. Няма да отричам, че не харесах пресконференцията му. Някои неща не бива да се изнасят пред медиите. Ако има различия, трябва да ги обсъждаме помежду си. В противен случай се създават сложни ситуации“, коментира Палота пред „Гадзета дело Спорт“.

„Не мисля, че разстоянието между Ювентус е толкова голямо. Да, те имат предимство, тъй като започнаха проекта си по-рано от нас, имат собствен стадион и по-опитен отбор. Те имаха толкова сериозна основа, че дори треньорската смяна не им повлия“, каза още босът на Рома.

По-рано през сезона Руди Гарсия заяви, че тимът му има шансове за Скудетото, което към днешна дата президентът на клуба определя като грешка.

„Гарсия просто искаше да вдъхне увереност на играчите си. Но може би беше по-добре това да стане в съблекалнята, а не пред медиите. Аз никога няма да бъда доволен, защото искам най-добрите резултати. Ясно е, че ситуацията тръгна в погрешна посока, но пък ние за втора поредна година сме на второто място и ще играем в Шампионската лига без да минаваме през плейофите“, каза още Джеймс Палота.

Президентът на Рома разкри още, че Гарсия няма да присъства на днешната среща в Лондон. „Говорихме с него, той знае нашите проект и стратегия. Убеден съм, че можем да се справим по-добре през следващия сезон, което е нашата цел“, завърши Джеймс Палота.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА