Last news in Fakti

12 Юни, 2015 12:22 1 206 0

Левски си връща Николай Димитров

  • левски-
  • николай димитров-
  • връща

Крилото е близо да завръщане на Герена

Левски си връща Николай Димитров - 1
Снимка: БТА


Отборът на Левски е на път да си осигури първо лятно попълнение.

Според БТВ „сините“ са много близо до парафирането на бившия си футболист Николай Димитров. В момента крилото е свободен агент, след като изтече неговия договор с турския Манисаспор. Във втората дивизия на южната ни съседка Димитров изигра 32 мача и записа 11 гола.27-годишният футболист е играл още за отборите на Касъмпаша, Самсунспор и Болуспор.

Той започна кариерата си като юноша на Левски и имаше шанса да играе в златния отбор на „сините“, който проби в Лига Европа и Шампионската лига. В началото на 2007 г. Димитров, известен още като Хичо, мина проби и в английския Арсенал. С Левски той стана на два пъти шампион на България, преди да бъде продаден  на Касъмпаша през лятото на 2010 г.

В Левски той ще замени Либан Абди, койт ще се завърне в Турция. Димитров би трябвало да се присъедини към отбора на 15-ти юни, когато започва неговата подготовка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА