Last news in Fakti

18 Юни, 2015 16:09 1 175 0

Григор Димитров отпадна от турнира в Куинс

  • димитров-
  • мюлер-
  • тенис-
  • титла-
  • защита

Българинът не успя да защити титлата си

Григор Димитров отпадна от турнира в Куинс - 1
Снимка: БТА/АР
Григор Димитров за пореден път загатна, че се намира в много слаба форма, след като бе елиминиран на турнира в Куинс Клъб още във втория кръг от представителя на Люксембург Жил Мюлер. Последният стигна до успеха с 6:4, 7:6(5) и така постигна втора поредна победа над нашето момче от началото на тази календарна година, след като го елиминира рано и в Ротердам.
 
Българинът имаше да защитава трофей в Куинс, но в крайна сметка отпадна рано и ще загуби доста точки.
 
В първия сет Димитров пропиля три точки за пробив в третия гейм, а в десетия бе пробит, след като поведе с 30:0 при своето подаване, но с четири поредни точки Мюлер стигна до решителния пробив за взимането на сета.
 
Вторият сет бе равностоен, като българинът спаси точка за пробив в четвъртия гейм.
 
Тайбрекът започна отлично за Димитров и той стигна до минипробив още в неговото начало, а след това си взе двете подавания и поведе в резултата с 3:0, но Мюлер успя да изравни точките за 3:3. След  това достигна до ключов минипробив за 6:4 и благодарение на подхлъзване на Григор, реализира втория си мачбол при 6:5 в своя полза и така спечели срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА