Last news in Fakti

18 Юни, 2015 16:57 1 100 0

Шефът на Борнемут: Бербатов е любимият ми слух

  • бербатов-
  • борнемут-
  • трансфер-
  • монако-
  • заплата

Новакът във Висшата лига няма намерение да привлича Бербатов

Шефът на Борнемут: Бербатов е любимият ми слух - 1
Снимка: БТА/АР
Новакът в английската Висша лига Борнемут няма намерение да привлича бившия национал Димитър Бербатов. Това заяви президентът на клуба Джеф Мостин пред Mirror. Той каза още, че ако 34-годишният стрелец акостира на "Дийн Корт" ще развали атмосферата в съблекалнята, тъй като заплатата му ще бъде далеч по-висока от тази на останалите футболисти.
 
В момента Бербатов е свободен агент, след като договорът му с Монако изтече и не беше подновен. Интерес към него проявяват още гръцкия Олимпиакос, както и клубове от Катар и Саудитска Арабия.
 
"Димитър Бербатов беше любимият ми трансферен слух, хубаво е да те свързват с играч, който е бил в Тотнъм и Манчестър Юнайтед и бе толкова впечатляващ срещу Арсенал в Шампионската лига", заяви Мостин.
 
"Но си мисля, че треньорът Еди Хауи, помощникът му Джейсън Тиндал и нашият изпълнителен директор Нийл Блейк ще продължат да търсят играчи, които отговарят на профила на нашия клуб".
 
"Успехът ни дойде от факта, че винаги сме търсили играчи с определен характер, футболисти, които отразяват това, което сме като клуб. Винаги сме имали много добре уредена съблекалня и ръководството не иска да направи нещо, което може да я разстрои и дестабилизира", каза още шефът на Борнемут.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА