Last news in Fakti

21 Юни, 2015 20:29 755 0

Мъри спечели титлата в Куинс

  • мъри-
  • тенис-
  • куинс-
  • андерсън

Шотландецът се наложи над Кевин Андерсън в два сета

Мъри спечели титлата в Куинс - 1
Снимка: БТА/АР
Представителят на домакините Анди Мъри спечели за четвърти път титлата на на турнира по тенис на трева в "Куинс Клъб" в британската столица Лондон.

Поставеният под номер 1 Мъри победи на финала Кевин Андерсън (Южна Африка) с 6:3, 6:4 за 64 минути. Така 28-годишният шотландец заслужи 34-и трофей в 50-ия си финал в състезанията на АТП.

Мъри не даде нито една възможност за пробив на съперника си в мача, като загуби само 10 точки при собствен сервис. Той продължи традицията да печели титлата в нечетни години след 2009, 2011 и 2013 година.

Андерсън пласира десет аса и също сервираше стабилно, като даде само 11 точки на противника при подаването си, но допусна по един пробив в четвъртия гейм на първия сет и в петия гейм на втория, което се оказа решаващо.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА