Last news in Fakti

26 Юни, 2015 22:26 1 537 0

Играч на Сантос под наем в Лудогорец

  • сисиньо-
  • сантос-
  • лудогорец-
  • наем

Сисиньо идва под наем в Разград за една година

Бразилецът Сисиньо ще играе под наем в Лудогорец за една година, твърдят медиите в южноамериканската страната. 26-годишният десен бек идва от един от най-големите местни тимове – Сантос. В договора на Сисиньо има опция за закупуване след края на сезона.
 
В Сантос, който е родният клуб на легендарния Пеле, Сисиньо има 101 мача и четири гола. Той може да играе и като десен халф. От Лудогорец вече съобщиха, че ще обявят още два трансфера от именити клубове, а играчите ще се присъединят към отбора на лагера в Австрия.
 
Сисиньо е играл само в Бразилия. Юноша е на Ремо, след което защитава цветовете на Жувентуд, Бразилиензе, Понте Прета и Сантос. 
 
Ако трансферът стане факт, бразилецът ще замени на на десния бек своя сънародник Жуниор Кайсара, който премина в Шалке.
 
До момента Лудогорец привлече Милан Борян, Цветелин Чунчуков, Лукас Саша и Джоди Лукоки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА