Last news in Fakti

24 Юли, 2015 04:26 1 199 0

Славия привлече Пламен Крачунов

  • крачунов-
  • цска-
  • славия-
  • мартинов

Столичани се подсилват и с минал през Германия

Славия привлече Пламен Крачунов - 1
Снимка: БТА
Славия е на път да привлече защитника Пламен Крачунов и халфа Емил Мартинов. 26-годишният бранител, който изкара по два периода в Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, вече тренира с "белите". Столичани разполагат с Живко Атанасов, Димитър Пиргов и Стефан Велков на поста централен бранител, като с привличането на Крачунов центъра на защитата на отбора ще има завършен вид.
 
Крачунов подписа договор с Монтана преди около една седмица, но прекрати контракта си с новака в елитната група заради лични причини.
 
Полузащитникът Емил Мартинов е юноша на Славия, но не изигра нито един мач с екипа на първия състав в периода 2010-2012 година, след което беше освободен. Футболистът носи екипа на Спартак Варна, Сливен, Оборище Панагюрище, както и на отбори от четвърта дивизия в Германия. Халфът имаше периоди под наем в Доростол и Светкавица.
 
Крачунов и Мартинов може да дебютират за "белите" в предстоящия мач от втория кръг в "А" група срещу новака в елита Пирин следващия понеделник.
 
Друго ново попълнение Дуде Догала също може да запише първи минути с екипа на Славия в предстоящия двубой в Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА