Last news in Fakti

13 Август, 2015 15:46 13 955 1

Тенисист разбра за изневяра на приятелката... на корта

  • тенис-
  • изневяра-
  • ник кириос-
  • монреал-
  • вавринка-
  • приятелка-
  • разбра

Швейцарският тенисист призова австралиецът да бъде наказан

Тенисист разбра за изневяра на приятелката... на корта - 1
Снимка: БТА/ AP

Австралийският тенисист Ник Кириос отново се забърка в скандал, съобщи „Гардиън“. 20-годишният състезател привлече внимание на световните медии, след като поднесе неприятни новини на швейцареца Станислас Вавринка.

По време на двубоя им от втория кръг на „Мастърса“ в Монреал Кириос каза на световния номер 5, че негов приятел е преспал с приятелката на Ваврина. Микрофоните уловиха думите на скандалния играч.

„Кокинакис (б.ред. австралийски тенисист) спа с приятелката ти. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, приятел“, заяви Кириос.

Стан Вавринка има връзка с хърватската състезателка Дона Векич. „Това не бих го казал и на най-големия си враг. Да паднеш толкова ниско е не само неприемливо, но и не е за вярване“, написа швейцарският тенисист в профила си в Twitter.

Вавринка призова ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти) да накаже Ник Кириос заради поведението му на корта.

В крайна сметка Ник Кириос победи Вавринка в Монреал със 6:7 (8), 6:3, 4:0 след отказване на швейцареца заради травма в третия сет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трифонов

    3 0 Отговор
    Русофилче е австралийчето, подли номера по-харктерни за простак от източна Европа