Last news in Fakti

22 Август, 2015 06:00 1 079 0

Прогноза на деня: Уест Хям – Борнемут

  • борнемут-
  • уест хям-
  • висша лига-
  • прогноза на деня

Домакините записаха победа и загуба от началото на сезона

Прогноза на деня: Уест Хям – Борнемут - 1
Снимка: БТА/ AP

Днес от 17:00 часа българско време Уест Хям приема на своя стадион Борнемут в среща от третия кръг на английското първенство.

„Чуковете“ започнаха ударно сезона, побеждавайки Арсенал като гост в първия кръг на шампионата. След това обаче загубиха от Лестър пред собствена публика.

Славен Билич и компания са мотивирани отново да се върнат на победния ход, а какъв по-подходящ противник от новака във Висшата лига Борнемут.

Въпреки че отборът не е слаб, Уест Хям е по-качественият тим и победа днес изглежда най-вероятна. Според Факти.бг домакините ще победят, а коефициентът това да се случи е около 2.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА