Last news in Fakti

25 Август, 2015 15:51 685 0

България с нова загуба в Рио де Жанейро

  • волейбол-
  • жени-
  • национален отбор-
  • рио де жанейро-
  • бразилия-
  • германия

Националките ни загубиха с 1:3 от състава на Германия

България с нова загуба в Рио де Жанейро - 1
Снимка: cev.lu

Женският ни национален отбор по волейбол загуби от Германия с 1:3 (25:22, 21:25, 14:25, 17:25) в контролна среща играна в столицата на Бразилия Рио де Женейро, предадоха от БФ Волейбол. Нашите момичета спечелиха първия гейм с 25:22, но след това допуснаха пълен обрат.

След края на двубоя селекционерите на двата тима решиха да се изиграе още един допълнителен гейм, в който германките се наложиха с 25:21. По време на срещата селекционерът Драган Нешич изпробва различни варианти на игра и даде шанс за изява на абсолютни всички 14 състезателки. За разлика от своя колега начело на Германия Лучиано Педула, който използва само 7 волейболистки по време на двубоя.

Елица Василева бе най-резултатна за „лъвиците“ с 16 точки, а Добриана Рабаджиева добави 12 точки. Топреализатор стана Маргарита Козух, която остана на полето през всички 5 гейма и отбеляза 25 точки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА