Last news in Fakti

26 Август, 2015 01:15 853 0

Ювентус взе Куадрадо под наем

  • куадрадо-
  • ювентус-
  • наем-
  • челси

Колумбиецът пристига в Торино от Челси

Ювентус взе Куадрадо под наем - 1
Снимка: БТА/АР
Италианският шампион Ювентус потвърди привличането на крилото на Челси Хуан Куадрадо. Колумбийският национал мина успешно медицинските изследвания вчера, след което подписа с "бианконерите" за една година. Той ще играе в Торино под наем, а лондончани ще получат 1,5 милиона евро.
 
"Ювентус потвърждава, че днес Хуан Куадрадо договори условията си за наем и ще играе в отбора през новия сезон. Той идва от английската Висша лига, където носи екипа на Челси", се пише в изявлението.
 
27-годишният футболист ще се включи в късната тренировка на Макс Алегри. Той изкара само половин година на "Стамфорд Бридж" и след привличането на Педро, Челси се съгласи да го преотстъпи.
 
Куадрадо има опит в Серия "А". "Сините" го купиха от Фиорентина за 23,3 милиона паунда, като за "виолетовите" записа 85 срещи, в които вкара 20 гола. Преди това южноамериканецът е играл още в Лече (33/3) и Удинезе (20/0).
 
Преди него Юве се подсили с Пауло Дибала, Сами Кедира, Марио Манджукич, Даниеле Ругани, Нето, Симоне Дзадза, Алекс Сандро, а правата на Роберто Перейра от Удинезе бяха откупени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА