8 Септември, 2015 13:57 957 1

Розберг: Нуждая се от чудо

  • розберг-
  • mercedes-
  • титла-
  • формула 1

Все още вярвам, че мога спечеля титлата, заяви германецът

Розберг: Нуждая се от чудо - 1
Снимка: БТА/АР
Германският пилот на Mercedes Нико Розберг призна, че се нуждае от чудо за наваксване на 53 точки, които съотборникът му Люис Хамилтън има като преднина на върха във временното класиране при пилотите във Формула 1. Въпреки че всичко говори срещу 30-годишния германец, той не смята да свежда глава и ще се бори докрай с британеца. Нико Розберег не завърши Гран при на Италия, след като три обиколки преди края на състезанието на пистата „Монца” двигателят на болида му се запали.
 
„Заради проблема с двигателя и победата на Люис сега се нуждае от едно малко чудо за Формула 1, ако нещата със световната титла трябва да се получат. Знам обаче какво говори в моя полза – борбеният дух. Да се предам не присъства в моя речник от думи. Все още вяврвам, че мога да стана световен шампион”, сподели Розберг пред „Билд”.
 
„Сега е важно отново да спечеля няколко състезания. Има още седем кръга и имам още седем шанса да побеждавам”, допълни пилотът на „сребърните стрели”.
 
Следващото състезание от календара на Формула 1 е след две седмици за Гран при на Сингапур, а всичко друго извън победа би означавало окончателен нокаут за Розберг в борбата за титлата. Досега германецът никога не е печелил нощното състезание в Сингапур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    0 0 Отговор
    И Нико и Кими ги прецакаха техните отбори!