Last news in Fakti

16 Септември, 2015 11:55 706 0

Алваро Мората: Сред най-силните в Европа сме

  • алваро мората-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • европа-
  • манчестър сити-
  • алегри

Работих много, за да помогна на защитата през целия мач и дори имах късмет да отбележа гол, призна футболистът

Алваро Мората: Сред най-силните в Европа сме - 1
Снимка: БТА/АР

Според Алваро Мората, победата на Ювентус над Манчестър Сити вчера, ясно показва, че "бианконерите" са сред най-силните отбори в Европа. Торинци надделяха с 2:1 като гост над "гражданите" в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига, а Мората отбеляза красиво попадение, с което дари успеха на своя тим. 

"Трябва просто да свикнем да играем заедно. Това е напълно нормално, с оглед на многото промени в отбора." - върна се към слабия старт на Ювентус в Серия "А" Мората в интервю, предадено от Goal. 

"Можем да надграждаме върху този резултат отсега нататък. Това е добра възможност за нов старт на Юве. Най-важното нещо е, че спечелихме и напомнихме, че можем да играем заедно както ние си знаем, а тогава сме сред най-силните отбори в Европа." - коментира още бившият таран на Реал (Мадрид).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА