Last news in Fakti

18 Септември, 2015 20:31 588 0

България остана извън четворката в Пуерто Рико

  • девойки-
  • световно-
  • волейбол-
  • пуерто рико-
  • япония

Волейнационалките ни до 20 години ще спорят за местата пето-осмо

България остана извън четворката в Пуерто Рико - 1
Снимка: БФ Волейбол

Националният отбор на България до 20 години загуби от Япония с 0:3 (16:25, 12:25, 26:28) в последния си мач от група F, в първата осмица на световното първенство за тази възраст в Пуерто Рико, съобщиха от БФ Волейбол.

Така нашите записаха трета загуба в този поток и останаха на последното четвърто място. Родните представителки обаче продължава борбата на Мондиала, като ще играят за разпределение на местата от пето до осмо в крайното класиране.

Регламентът предвижда заелите трето и четвърто място отбори в двете групи от първата осмица да играят на кръст помежду си  за разпределение на местата във втората четворка. Съперник на българските волейболистки в първата среща ще бъде съставът на Сърбия, който зае трето място в тругата група С.

Двубоят между България и Сърбия е на 18 септември от 23:30 ч. Победителят от мача ще играе за пета позиция в таблицата, а победеният ще спори за седмото място в крайното класиране.

Реализатор за Япония стана Нанами Хиросе с 18 точки. За България с най-голям актив завърши Гергана Димитрова с 19 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА