Last news in Fakti

25 Септември, 2011 09:04 2 306 0

Меси и Роналдо с по 3 гола за изразителни победи на Барса и Реал

  • футбол-
  • реал-
  • барса-
  • меси-
  • роналдо
Меси и Роналдо с по 3 гола за изразителни победи на Барса и Реал - 1
Кристиано Роналдо / Снимка: EPA/БГНЕС

Барселона и Реал Мадрид записаха изразителни победи в двубоите си от пети кръг на Примера дивисион, а лидерите на двата тима Лео Меси и Кристиано Роналдо се отчетоха с по три гола във вратите на съперниците си.

На "Ноу Камп" Барса разгроми Атлетико Мадрид с 5:0, а аржентинският магьосник Меси регистрира 12-ия си хеттрик с фланелката на каталунския клуб. С този успех тимът на Гуардиола се изкачи на второ място в таблицата с 11 точки, една по-малко от Реал Бетис, който победи и в четирите си досегашни срещи и в понеделник в последния мач от кръга гостува на Хетафе.

В класирането при голмайсторите Меси е водач с 8 попадения, едно повече от португалската звезда на Реал Кристиано Роналдо, който направи хеттрик за победата срещу Райо Валекано с 6:2 снощи на "Бернабеу".

"Белият балет" е четвърти в таблицата с 10 точки от 5 мача. Атлетико Мадрид отиде на "Ноу Камп" с показатели на най-добър отбор в защита с допуснато само едно попадение в 4 срещи, но инкасира пет гола във вратата си срещу Барса. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА