Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 12:36 2 043 0

Меси отрече да има война с Роналдо

  • меси-
  • кристиано роналдо-
  • сезар родригес
Меси отрече да има война с Роналдо - 1
©ЕРА/БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси отрече да има персонален дуел за футболна доминация с асът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Меси и Роналдо са определяни като двамата най-добри играчи в света в момента. "Тези неща ги говорят журналистите. Аз не водя битки с него, рпосто искам да печелим със съотборниците ми", каза Меси на клубния сайт.

Аржентинецът е на път да се превърне в голмайстор на Барса за всички времена, като са му необходими още 39 гола, за да измести Сезар Родригес, който е отбелязал 235 голав кариерата си за каталунците, съобщава БГНЕС. "Целта ми е да задмина Сезар. Повече голове, по-добре, но не го правя заради рекорда, а заради титлите, които ме интересуват повече. Творим история, но искаме още повече", коментира още Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА