Last news in Fakti

15 Октомври, 2015 10:00 806 0

Петев: Съжалявам само за мача с Норвегия

  • петев-
  • оценка-
  • квалификации-
  • норвегия-
  • българия

Оценката ми за квалификациите е Добър 4, заяви треньорът на националите

Петев: Съжалявам само за мача с Норвегия - 1
Снимка: БТА

"Оценката ми е добър четири за евроквалификациите", заяви националният селекционер Ивайло Петев. Нашите завършиха кампанията четвърти в групата, като това класиране ни преследва през последните години. Във финалния си мач победихме Азербайджан пред 2500 зрители на "Васил Левски".

"Никой не си е правил илюзиите, че ще победим Италия и Хърватия, които са няколко класи над останалите отбори в групата и това си пролича", каза Петев в интервю за "24 часа".

"Съжалявам единствено за мача с Норвегия. Много хора обаче забравят, че точно за него само двама от всичките футболисти играеха редовно. Останалите бяха резерви. И въпреки това, ако не беше този нелеп гол, можеше да завършим и по друг начин. Да вземем равенство или с повече късмет дори и победа", коментира още Петев.

Неговият договор е за още три години и бившият наставник на Лудогорец не се притеснява за бъдещето си. "Ръководството на БФС решава. Аз съм изпълнител, който си върши работата", каза Петев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА