Last news in Fakti

27 Септември, 2011 09:50 3 145 2

Сър Алекс ще разчита на Бербатов довечера

Дали българинът ще започне като титуляр домакинството на Манчестър Юнайтед на Базел в Шампионската лига...

Сър Алекс ще разчита на Бербатов довечера - 1
©ЕРА/БГНЕС

Сър Алекс Фъргюсън намекна, че ще разчита на голмайстора на Висшата лига, тъй като Уейн Рууни и Хавиер Ернандес са контузени. Бербо не е вкарвал в турнира от три години, но тази вечер ще получи шанс да се изяви срещу швейцарския тим в двубоя, който е от 21:45 часа на стадион "Олд Трафорд".

"Разбира се, че Димитър ще изиграе своята част. Той е един от играчите ни, така че те всички ще изиграят своята роля. Има много мачове във Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп и Купата на Лигата. Сезонът е изтощителен, ако не използваш цялата широчина на състава си", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед.

"Шампионската лига е най-доброто състезание в света за момента, по-силно от Световно първенство, по-силно от Европейско първенство, това е фантастичен турнир. Последните години обаче не са златни за нас, защото ние загубихме два финала, така че не смятам, че това е златен период за нас. Представяме се добре в турнира, печелим гостуванията си, така че тази година ще гоним краен успех в турнира, това е винаги целта при нас", добави шотландецът.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Василев

    2 0 Отговор
    Бербатов не *гори* в играта!
  • 2 Knedlata

    0 0 Отговор
    Ех тоя Бербатов