Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 11:58 761 0

Соколов: До края на годината съм готов

  • соколов-
  • олимпийска квалификация-
  • национален отбор-
  • българия-
  • контузия

Ако всичко е наред, ще помагам в битката за Олимпиадата, сподели волейболният национал

Соколов: До края на годината съм готов - 1
Снимка: БТА/АР

Една от звездите на националния отбор по волейбол Цветан Соколов обяви, че до края на годината ще е готов за игра и почти сигурно ще бъде в тима на Пламен Константинов за Олимпийската квалификация през януари. Това разкри играчът в интервю за "7 дни спорт", допълвайки че ще изиграе първия си официален мач след операцията на рамото на 22 декември.

"Ако всичко върви добре, е предвидено на 22 декември да изиграя първия си мач. Тогава е последната среща на "Халкбанк" за годината от турското първенство. Това означава, че ако рамото издържи и всичко върви по най-добрия начин, може и да успея да изиграя тази квалификация в Берлин. На 17 декември имам преглед в Италия и ако получа зелена светлина, ще мога да играя.", заяви Соколов.

Нашите попаднаха в тежка група с Русия, Франция и Финландия, като трябва да сме сред първите два отбора, за да продължим в битката за квота.
 
Соколов призна, че е гледал почти всички срещи от Европейското първенство по волейбол, на което тимът ни остана четвърти и заяви, че нищо не ни липсва в битката с най-силните в света. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА