Last news in Fakti

1 Ноември, 2015 13:31 752 0

Спрягат Драголюб Симонович за Литекс

  • литекс-
  • драголюб симонович-
  • смяна

Това може да е 4-тата треньорска смяна в клуба от началото на сезона

Спрягат Драголюб Симонович за Литекс - 1
Снимка: pfclitex.com

В Литекс са напът да назначан четвърти треньор от началото на сезона. Дните на Лауренциу Регекампф изглеждат преброени след равенството с Пирин в Благоевград. В клуба вече са подговили и вариант за наследник на Реге. Това е Драголюб Симонович, съобщава "7 дни спорт". Сърбинът е добре известен в Ловеч, след като игра при "оранжевите", а за кратък период бе и треньор на тима. 43-годишният Дуци е без работа, след като за последно работи в ЦСКА през 2012 година.

Литекс започна сезона с Красимир Балъков, но той бе сменен от Люпко Петрович след провала в Лига Европа. Сръбската легенда обаче изкара едва три мача при "оранжевите" преди да бъде заменен от Регекампф.

Румънецът до момента не впечатлява с работата си в Ловеч. Под негово ръководство тимът изигра 13 мача, като в 5 от тях завърши наравно. Победите са 6, но 2 от тях бяха за Купата на България над непретенциозните Локомотив (Мездра) и Дунав (Русе). Тимът има и 2 поражения на сметката си.

Вялата игра, която Литекс демонстрира в последните си няколко мача е поставила на карта бъдещето на Реге в клуба. Очаква се до няколко ди шефовете в Ловеч да вземат окончателно решение дали румънецът ще бъде заменен от Симонович, който пък в момента се води служител на "Литекс Моторс", но няма нищо общо с клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА