Last news in Fakti

30 Септември, 2011 13:46 835 0

Играчите на Сити не чули нищо

  • роберто манчини-
  • тевес-
  • фъргюсън
Играчите на Сити не чули нищо - 1
©ЕРА/БГНЕС

Играчите, които са седели до Тевес по време на мача с Байрен Мюнхен са категорични, че не са чули Карлос Тевес да отказва да играе срещу "Баварците". Футболистите, мениджъра Манчини и Тевес ще бъдат разпитани от оторизирани лица, като част от разследването по случая, след шокираща случка на "Алианц Арена".

Тевес беше наказан, след като отказа да излезе на терена и получи обвинения от Манчини, че не е искал да играе. В същото време мениджърът на Манчестър Юнайтед похвали Манчини за "здравата му ръка" в случая с аржентинеца. Сър Алекс не споменава директно Тевес, съобщава БГНЕС. "Мисля, че Роберто Манчини успя да покаже силата и характера си. Това е важно. Всички сме преминали през трудности в мениджърството, но подобни ситуации изваждат най-доброто от нас. В моя личен опит се доказа, че "здравата ръка" е наистина важно нещо", коментира Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА