Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 09:58 762 0

Марадона ще спасява Тевес

  • тевес-
  • марадона-
  • манчестър сити-
  • манчини
Марадона ще спасява Тевес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Треньорът на Ал-Васл Диего Марадона иска да предложи на Карлос Тевес път за бягство от Манчестър Сити, съобщава "Дейли Стар". Марадона иска да вземе Тевес в отбора си, предвид близкото им приятелство и вече е помолил шефовете на Ал-Васл да предоставят средства за трансфера.

Марадона пое отбора по-рано тази година и смята, че Тевес може да му помогне в Лигата на Обединените арабски емирства. Нападателят е доста коментирана фигура в английския футбол, след като отказа да играе за Манчестър Сити при загубата от Байерн Мюнхен в Шампионската лига през миналата седмица.

Мениджърът на Сити Роберто Манчини заяви, че кариерата на Тевес в английския тим е приключена и се очаква до седмица да стане ясно какво ще бъде бъдещето на Тевес. Не се знае и дали Ал-Васл ще може да си позволи 250 000 паунда на седмица, каквато е заплатата на аржентинския национал, но Марадона планира първо да говори с Тевес, за да види има ли нападателят някакво желание за трансфера.

Марадона има дори собствен самолет като част от сделката си за 3 милиона паунда на година с отбора си и може да отлети до Аржентина, за да говори със скандалния играч, съобщава БГНЕС. Нападателят се прибра у дома, за да прекара известно време със семейството си, след като бе разпитан от служители на Сити. Тевес кацна в Буенос Айрес вчера, но отказа да говори пред журналистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА