Last news in Fakti

30 Септември, 2011 18:08 1 529 1

Лудогорец със седма драматична победа във Враца

  • лудогорец-
  • ботев враца
Лудогорец със седма драматична победа във Враца - 1
©БГНЕС

Отборът на Лудогорец стигна до пореден успех в "А" група, след като надигра Ботев Враца като гост, а победното попадение за разградчани падна в продължението и бе дело на Иван Стоянов.

Гостите доминираха в мача, но така и не стигаха до попадение, макар гол на Барт в 38-та минута да бе отменен заради фаул. Финалният натиск на Лудогорец обаче даде резултат, съобщава БГНЕС. В 92-та минута Иван Стоянов донесе трите точки на гостите, след като засече центриране отдясно и от около 10-на метра преодоля вратаря на домакините. С инфарктната победа Лудогорец пак мина ЦСКА и е лидер в "А" група с 22 точки, макар "червените" да са с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спас тодоров

    1 0 Отговор
    Браво на момчетата страшен дух имат.....