Last news in Fakti

1 Октомври, 2011 15:09 1 710 1

УЕФА ни следи за уредени мачове

  • уефа-
  • мачове
УЕФА ни следи за уредени мачове - 1
Архив

УЕФА държи на прицел седем мача от шампионата на България и четири от първенството на Словакия. В България част от публиката, отвратена напусна стадионите след първото полувреме. Далаверата се изтънчи и комбините се въртят по време на мача, за да не позволят той да бъде изхвърлен от тотализаторите.

Това заяви пред италиански медии Франческо Баранка, който е главен юрисконсулт на австрийския букмейкър Скай Спорт 365 и е известен във футболните среди като разобличител на мачове-комбина.

Според него уговорените мачове са предимно в Източна Европа, в това число и в България, информира Гонг.бг.

„Далаверите се концентрираха върху първенствата в Източна Европа и върху контролните срещи, например Албания - Черна гора и Екранас Паневежис - Апоел Тел Авив в Европейската лига, където комбината не успя", посочи Франческо Баранка.

„В началото на новия футболен шампионат в Италия напълно спряха опитите за уреждане на мачове и до момента не са констатирани аномалии”, добави Баранка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 520 zender

    0 0 Отговор
    Истината е че в цяла европа се уреждат мачове.Докато има залози ще има и уредени мачовме.То и аз залагам но мисълта ми беше че залозите са тумора в спорта.Че защо щом в европа има уредени мачове в българия да няма.Това неможе да бъде изкоренено.Всеизвестен факт е че нашата б група се издържа с уредени мачове.