Last news in Fakti

10 Декември, 2015 09:36 862 0

Моуриньо: Всеки ще ни иска за съперник

  • моуриньо-
  • челси-
  • шампионска лига-
  • осминафинали-
  • порто
Моуриньо: Всеки ще ни иска за съперник - 1
Снимка: БТА/АР

Старши-треньорът на Челси Жозе Моуриньо предполага, че всеки ще иска да изтегли неговия Челси за съперник в осминафиналната фаза на Шампионската лига.

Вчера "сините" от Лондон спечелиха група "G", побеждавайки Порто с 2:0 на своя "Стамфорд Бридж", което дори изхвърли "драконите" от надпреварата. 

Това значи, че "първенците" ще се изправят срещу отбор измежду вторите завършили в групите си. Това са ПСЖ, Ювентус, ПСВ (Айндховен), Бенфика, Рома и Гент. Челси не може да се падне срещу Арсенал или Динамо (Киев).  

"Всеки отбор, който е завършил втори ще иска да играе с нас или Зенит (Санкт Петербург). Никой не иска да играе с Барселона или Реал (Мадрид), нито Атлетико (Мадрид), камо ли с Байерн (Мюнхен)." - коментира 52-годишният специалист. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА