Last news in Fakti

27 Декември, 2015 18:16 4 709 2

Мениджър на Шумахер: Корина не ме пуска до пилота

  • михаел шумахер-
  • вили вебер-
  • формула 1-
  • корина

Вили Вебер  е официалният мениджър на Михаел и Ралф Шумахер

Мениджър на Шумахер: Корина не ме пуска до пилота - 1
Вили Вебер, Михаел Шумахер и Корина. Снимка: АП/БТА

Бившият мениджър на Михаел Шумахер – Вили Вебер се оплака, че съпругата на пилота Корина му е забранила достъпа до него. В профила си във Фейсбук Вили Вебер се оплака, че Корина му е забранила под всякакъв претекст да посещава къщата, в която известният пилот от Формула 1 се бори да излезе от комата, в която изпадна при ски инцидент през 2013 г. в Швейцарските Алпи.

Пред в. „Билд” Вили Вебер разкри, че през всичките изминали последни месеци той се е опитвал да

Вили Вебер  е официалният мениджър на Михаел и Ралф Шумахер.

Като тийнейджър Вебер търгува със стари армейски униформи. Изгражда верига за търговия със стари коли. Активен е и в хотелиерството и гастрономията.

Запален по моторните спортове основава заедно с Клаус Трела тима от Ф3 WTS. През 1988 неговият пилот Йоахим Винкелхок става шампион на Германия.

 През 1988 г. се запознава с 19-годишният Михаел Шумахер. Вебер го финансира в началото на кариерата му и му осигурява договор с Джордън.

получи разрешение от Корина да посети Михаел Шумахер, но всеки път е получавал отказ. За мен е странно това поведение след като през последните 25 години семействата ни бяха много близки, коментира бившият мениджър на звездата. Той не пропусна да отбележи, че сегашното отношение на Корина е ужасно и той заедно със семейството си страда от това.

Междувременно „Ди Бунте” разкри, че Шумахер е започнал да прави малки крачки и дори да движи едната си ръка.

Факти.бг припомня, че седемкратният шампион във Формула 1 получи тежка травма на главата в края на 2013 година при каране на ски във френските Алпи.

През миналата година специалисти в областта на мозъчната хирургия заявиха, че дори да оцелее, Шумахер ще е напълно различен човек и може да няма спомен от това кой е и с какво се е занимавал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Това колко пъти ще го повтаряте под различни заглавия?Лекарите ви казаха, че не може да се оправи!
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Г-н ВИЛИ ВЕБЕР много ти е ясно,че всичко ще е за семейство ШУМАХЕР,каквото си лапнал,това е!