Last news in Fakti

7 Януари, 2016 17:13 1 304 0

Канибалът се завърна: Суарес обижда като хамалин

  • канибалът-
  • завърна-
  • луис суарес

Нападателят на Барселона провокирал футболисти на Еспаньол

Луис Суарес стоя мирен 1 година, но през вчерашния ден отново показа тъмната си страна.

Испанското издание  Diario Sport съобщава, че според доклада на съдията Ернан Перез по време на вчерашния мач между Еспаньол и Барселона, нападателят се е държал изключително провокативно и даже открито е псувал играчите на Еспаньол.

Барселона спечели мача от турнира за Купата на Краля с 4:1, като Еспаньол завърши мача с 9 души. Папаколу Диоп бе изгонен, защото обидил майката на играча. Според рефера обаче той е бил провокиран.

След края на срещата Суарес причака противниковите играчи пред тунела, наричайки ги „боклуци“ и „загуба на място“.Сега играчът е застрашен от лишаване на състезателни права за между 1 и 3 мача.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА