28 Януари, 2016 13:55 844 0

Мексикански отбор иска Стоичков за треньор

  • стоичков-
  • америка-
  • треньор-
  • препоръка

Камата е сред вариантите за нов наставник на мексиканския гранд Америка

Мексикански отбор иска Стоичков за треньор - 1
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков може да направи завръщане в треньорската професия. Камата, който в момента е телевизионен коментатор, е сред вариантите за нов наставник на мексиканския гранд Америка, твърди "Всеки ден". Настоящият наставник Игнасио Амбрис е пред уволнение, като по всяка вероятност още през февруари ще е безработен. Босът на клуба Емилио Аскарага е имал среща със собственика на телевизията "Унивисион", която в момента е ангажирала Камата за коментатор и е получил препоръка да го назначи. Очаква се съвсем скоро да има развитие. 

През настоящата седмица се очаква да се разбере и дали другата опция пред Стоичков ще се реализира. Той е сред кандидатите за селекционер на националния отбор на Казахстан, а в петък ще стане ясно дали е одобрен за поста.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА