4 Февруари, 2016 10:45 1 418 0

500 гола за Меси, Барса громи

  • барселона-
  • меси-
  • валенсия-
  • купата на краля-
  • неймар-
  • суарес

Каталунците се подиграха с Валенсия за Купата на краля

500 гола за Меси, Барса громи - 1
Снимка: БТА/XINHUA

Барселона се подигра с Валенсия, побеждавайки "прилепите" с унищожителното 7:0 в първия полуфинален мач между двата тима от Купата на краля. Двубоят бе специален за Лионел Меси, който премина границата от 500 гола с екипа на "каталунците".

Домакините започнаха срещата ударно и бързо-бързо дръпнаха със солиден аванс от два гола. И двете попадения бяха дело на Луис Суарес, който преодоля Матю Раян в 7-та и 12-ата минути.

Щафетата пое Меси, който продължи головата фиеста с хеттрик. Аржентинската звезда разнищи защитата на Валенсия в 29-ата минута, записвайки гол номер 500 за отбора от "Камп Ноу".

"Гаучосът" обаче не спря дотук и вкара още два гола след почивката. Той бе точен в 59-ата минута, както и в 74-ата, за да дойде ред отново на Суарес, който заби нови два "пирона в ковчега" на гостуващия тим, оформяйки крайното 7:0. Предрешеният реванш е на "Местая" на 11 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА