5 Февруари, 2016 16:43 1 226 0

Джозеп Гуардиола: Аз съм като жените

  • джозеп гуардиола-
  • жените-
  • като

Той не смята да коментира назначението си в Манчестър Сити до лятото

Треньорът на Байерн Мюнхен Джозеп Гуардиола заяви, че новината за новия му договор с Манчестър Сити няма да го разсее от сегашната му работа, съобщи Би Би Си.

Самият Гуардиола заяви, че няма да говори за работата си в Сити до лятото, когато официално ще поеме клуба. Все пак той отговори на въпрос дали не вижда сблъсък на интереси в това, че сега води един клуб, след като вече официално се е съгласил да води друг.

„Аз съм като жените. Мога да върша много неща едновременно. Имам талант за това. Не мога да говоря повече за Сити. Има 4 месеца, докато поема клуба. До тогава медиите могат да ме атакуват. Аз ще си върша работата. Треньорите получават малко уважение в днешни дни. Така е на всякъде: Мадрид, Барселона, Германия, Англия. Това идва с работата. Не го приемам. Все пак мога да живея с него“, заяви Гуардиола.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА