Last news in Fakti

6 Февруари, 2016 13:30 553 0

Тампа Бей и Каролина не сгрешиха в НХЛ

  • тампа бей-
  • каролина-
  • нхл

Хокейният Тампа Бей надви с 6:3 Питсбърг Пингуинс с по два гола на Ондрей Палат и Антон Стралман.

По едно точно попадение добавиха Тайлър Джонсън и Алекс Килърн. За гостите от Питсбърг точни бяха Патрик Хорнквист, Сидни Кросби и Мат Кълън, като днешната среща беше първо поражение за тях от четири мача насам. Тампа Бей е на 2-о място в Атлантическата дивизия с 62 точки, на 5 от лидера Флорида.

Каролина се наложи с 5:3 при гостуването си на Уинипег, но и двата отбора са в дъното на своите конференции и без особени надежди да станат участници във втория етап. Андрей Нестрашил вкара два гола за Лавината, а общо четири от головете във вратата на Джетс паднаха през първия период. Калъмбъс се наложи с 2:1 над Калгари също в мач на аутсайдери. Два гола за победителите наниза новобранецът Уилям Карлсон, като в 1:42 минута на третата част се разписа победно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА