Last news in Fakti

19 Февруари, 2016 13:26 995 0

Ван Гаал: Всичко беше срещу нас

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • мидтиланд-
  • лига европа-
  • освирквания

Феновете са прави да си освиркват, призна холандецът

Ван Гаал: Всичко беше срещу нас - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал коментира причините за слабото представяне на тима в мача срещу Мидтиланд от Лига Европа, загубен от "дяволите" с 1:2. Според холандския мениджър обстоятелствата са били против неговия отбор и това е основната причина за поражението.

"Всичко беше против нас. Законът на Мърфи ни преследва - ако нещо може да се обърка, то ще се обърка! Де Хеа се контузи преди мача, което разсея футболистите. При първия гол допуснахме грешка, а при втория имаше рикошет. Второто полувреме като цяло беше много слабо за нас".

"Нормално е феновете да ни освиркват. Те винаги ни подкрепят, а ние отново ги разочаровахме. Най-позитивното нещо в този момент е, че има реванш, който трябва да спечелим. Да, няма да е лесно, но сме длъжни да го направим. Целта ни си остава триумф в турнира", допълни холандецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА