Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 09:58 942 1

Феновете на Лудогорец излязоха на протест

  • лудогорец-
  • фенове-
  • протест-
  • община-
  • концесия

Запалянковците се вдигнаха заради опасността любимците им да се преместят от Разград

Феновете на Лудогорец излязоха на протест - 1
Снимка: БТА

Феновете на шампиона Лудогорец излязоха на протест пред общината в Разград. Привържениците на "зелените", които са се устремили към пета поредна титла в "А" група, са притеснени от надвисналата опасност любимците им да се преместят в най-скоро време във Велико Търново. Нещо, което те категорично отказват да приемат. 

Заедно с тях пред сградата на Община Разград е и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Един от ръководните фактори на "Лудогорец Арена" бе категоричен, че инвестициите, които смята да направи благодетелят на "орлите" Кирил Домусчиев са за дълги години напред и са единствено за благото на футбола и града като цяло.

Припомняме, че ръководството на клуба и местната община влязоха в конфликт, като повод за това стана договорът за концесия на "Лудогорец Арена". Общинарите пожелаха да прибират процент от нетните приходи от продажби на клуба, което шефовете на "зелените" категорично отказаха да приемат.

Самият Кирил Домусчиев пък бе категоричен, че му извиват ръцете, като коментарът му по темата бе повече от ясен: "Ще направят от "Лудогорец Арена" паметник на глупостта!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    0 0 Отговор
    Какви фенове бе?!? Та те една шепа народ са общо хората в Разград...