Last news in Fakti

4 Март, 2016 10:46 1 016 0

Контузия спря Шарапова в Индиън Уелс

  • контузия-
  • шарапова-
  • индиън уелс

Рускинята получи травма в лявата предмишница

Красивата руска тенисистка Мария Шарапова се оттегли от участие в турнира по тенис за жени в Индиън Уелс заради травма в лявата предмишница. Рускинята, петкратна победителка в турнири за Големия шлем и поставена на седмо място в ранглистата на УТА, игра за последно на откритото първенство на Австралия, където отпадна на четвъртфиналите срещу Серина Уилямс.

"Изключително разочарована съм, че няма да взема участие в турнира през тази година. Налага се да се концентрирам изцяло върху лечението на травмата в предмишницата и пълното ми възстановяване, за да мога да бъда отново готова на 100 процента за игра. Този турнир е един от любимите ми и се надявам скоро отново да играя тук", каза тя.

Загубата на Шарапова не е единствена за организаторите. От мъжката схема ще отсъства швейцарецът Роджър Федерер, който беше опериран срещу контузия в коляното през февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА