Last news in Fakti

8 Март, 2016 12:40 1 916 2

Каприати поиска да отнемат титлите на Шарапова

  • каприати-
  • шарапова-
  • титли-
  • отнемат-
  • допинг-
  • скандал

Бившата номер едно в света е ядосана и разочарована от рускинята

Каприати поиска да отнемат титлите на Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата тенисистка Дженифър Каприати е на мнение, че всички титли на Мария Шарапова трябва да бъдат отнети. Това написа лично 39-годишната американка в официалния си профил в Twitter.

„Беше трудно да се откажа от играта. Трябваше да хвърля кърпата и да страдам. Нямах високоплатен екип от лекари, които да търсят начин да заобиколят системата и да лъжат заради мен, чакайки науката да навакса,“ заяви развълнуваната от допинг скандала с Шарапова носителка на три трофея от Големия шлем.

„Смятам, че ако всичко се потвърди, то всяка една титла на Шарапова трябва да бъде отнета. Тук зависи животът и на други хора“ - допълни Каприати.

Късно вчера Мария Шарапова сподели на пресконференция, че е дала положителна допинг проба по време на Откритото първенство на Австралия, предизвиквайки голям скандал в световния тенис.

От Международната тенис федерация (ITF) спират състезателните права на Шарапова от 12 март. Наказанието ѝ ще е най-малко две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на танас

    0 0 Отговор
    Малко недоклатена ми се види.... Много спортсменско е да се изкаже така.
  • 2 Бай Хой

    0 2 Отговор
    Мен ако питаш .... Не малко!