Last news in Fakti

6 Март, 2016 11:56 754 0

Дерменджиев: Титлата още не е решена

  • дерменджиев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • пирин-
  • титла

"Показахме класата си срещу Пирин", изрази задоволството си треньорът на Лудогорец

Дерменджиев: Титлата още не е решена - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев каза след победата над Пирин с 3:1, че титлата в "А" група не е решена. Разликата между разградчани и втория Левски вече е 12 точки. Наставникът подчерта, че „сините” са добър отбор и не трябва да се подценяват.
 
„За Пирин винаги съм казвал, че са добър отбор. Не влязохме добре в мача, допуснахме гол, който ни се отрази. През второто показахме класата и възможностите си. Головете са заслуга на нашите футболисти. Грешки винаги стават”, каза той.
 
„Знаехме много добре как ще се играе тук. С пасове зад защитата, дълги подавания, по диагонал, по правата, така е. Но винаги уважавам треньорите. Поздравявам Шенсой за постановката и че искаше да се надиграва. Щом играе отборът, винаги може да победи”, добави наставникът на „орлите”.
 
„Играем мач за мач. Искам така да стане, че футболистите да се забавляват. Да играем атрактивен футбол. Не е решена титлата. Левски е един добър отбор, привлякоха силни играчи и след време ще показват силни игри. Няма да се откажат. Ние имаме много добри футболисти, които винаги могат да обърнат всеки мач”, допълни Дерменджиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА