Last news in Fakti

7 Март, 2016 10:51 2 160 2

Вестибуларният апарат пратил Сираков в болницата

  • наско сираков-
  • болница-
  • илиана раева-
  • вестибуларен апарат

Информацията сподели лично съпругата на легендарния футболист

Вестибуларният апарат пратил Сираков в болницата - 1
Снимка: БТА/АР

Наско Сираков все още е в болница, но здравословното му състояние се подобрява. Той се чувства много по-добре, става, разхожда се. Това каза съпругата му Илиана Раева в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Тя потвърди, че причината за постъпването на футболната легенда в болница не е инсулт. Предстои му ядрено-магнитен резонанс и по всяка вероятност ще се окаже някакъв проблем с вестибуларния апарат, каза Раева.

Тя разказа и какво се е случило в деня, в който Сираков беше хоспитализиран. Рано сутринта той е получил „доста сериозна криза“. Пристигналият екип на Спешна помощ му е направил кардиограма и е установил, че няма сърдечен проблем, а „нещо се случва в главата“. Препоръчал е отвеждане в болница.

Възможно е здравословният проблем на Сираков да е свързан с катастрофата, която е преживял. Тя е станала на връщане от погребението на Трифон Иванов на Околовръстното шосе на София, край Казичене, сподели още Раева. Една кола, която е спряла в аварийната лента, без да мигач тръгнала да прави обратен завой. „Наско е карал в третата лента и с по-висока скорост. Колата е абсолютно помляна. Ударът е бил много сериозен“, разказа Раева.

Освен това лекарите са установили и инфекция, която може да е засегнала вестибуларния апарат.

Доколкото мога да преценя, Наско се възстановява бързо, каза Раева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БОКЛУК
  • 2 самознай МАйтапер

    0 0 Отговор
    И колко е била по високата скорост и защо не е регстриран в болница при следователя ......