11 Март, 2016 17:26 820 1

Скоулс: Юнайтед върви в грешна посока

  • скоулс-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • лига европа-
  • де хеа-
  • ван гаал

"Не искам да заприличаме на Арсенал", заяви легендарният полузащитник

Скоулс: Юнайтед върви в грешна посока - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният бивш халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува представянето на тима срещу Ливърпул. "Червените дяволи" паднаха с 0:2 в първи осминафинал в Лига Европа, а ако не бяха намесите на вратаря Де Хеа, резултатът щеше да е още по-неприятен.

"В Юнайтед цареше пълна бъркотия. В този клуб има определени стандарти, които трябва да се следват. Никой в настоящия отбор - играчи и мениджър, не ги покриват. В продължение на 20 години Манчестър Юнайтед имаше идентичност - бърз футбол, пасове напред, тичане. В последните три години отборът е много далеч от това. Нещо не работи. Какво се опитваха да направят срещу Ливърпул? Представянето бе шокиращо. Върнаха се към схемата с трима бранители, което през миналия сезон бе катастрофално. Второто полувреме бе абсолютна катастрофа. Ливърпул имаше стил, а Юнайтед нямаше представа какво прави. Клубът върви в грешна посока. Трябва да се бори за Премиър лийг и Шампионската лига, а ето къде се намира в момента. Похарчиха се 300 милиона и отборът е на шесто място в първенството. С тези ресурси би трябвало да се конкурират с Реал Мадрид, Барселона и Байерн (Мюнхен).

Надявам се, че никой от играчите няма да започне да се извинява в "Туитър". Спрете да пишете в социалните медии и започнете да играете! Последното нещо, което искам да видя, е Манчестър Юнайтед да се задоволява с четвъртото място и спечелването на ФА Къп. Това прави Арсенал.

Не искам мениджърът да бъде уволняван, но става дума за стандарти, които не се покриват. Манчестър Юнайтед няма нужда от нова философия. Клубът имаше такава, която работеше успешно в продължение на 20 години", сподели разгневеният Скоулс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 swetew

    0 1 Отговор
    Само за Футболисти на Манчестър Юнайтед
    О Б Я В А
    от Димитър Бербатов – бивш играч на тима и голмайстор на Висшата лига
    Скъпи настоящи „звезди” на „червените дяволи”,
    Вдъхновен от играта Ви в Лига „Европа” срещу „вечния враг” и блестящото Ви представяне през целия сезон бързам да Ви предложа кратък лекционен курс на тема:
    „Как да вкарам на Ливърпул?”
    Курсът се състои от 5 урока (в предвид близостта на предстоящия реванш). Ето и кратки, но съдържателни презентации на лекциите:
    http://vbox7.com/play:330b582145
    http://vbox7.com/play:828ddd705b
    http://vbox7.com/play:a909ac36a1
    http://vbox7.com/play:7efd8007?pos=src
    http://vbox7.com/play:c7336e804a
    P.S. Курсът въобще не гарантира успех , победа и елиминация в реванша, но завършилите поне няма да бъдат такива „кръгли нули” както в наскоро състоялото се дерби!
    Винаги Ваш: Берба