Last news in Fakti

24 Март, 2016 22:27 2 120 0

Решиха съдбата на треньора на "Левски"

  • стойчо стоев-
  • пфк "левски"
Решиха съдбата на треньора на "Левски" - 1

Стойчо Стоев остава треньор на "Левски" поне до края на сезона в "А" група. Това стана ясно на заседанието на Управителния съвет на ПФК "Левски". Стоев е в изпитателен срок, който продължава и в момента - това каза един от ръководителите на "Герена" Иво Тонев. Стоев със сигурност ще води "сините" поне до изтичането на настоящия му договор на 30 юни тази година.

Въпреки това ръководството на "Левски" не спести критики. Шефовете на клуба са недоволни от представянето на първия тим, но промени на този етап няма да се правят. Тонев заяви още, че очаква отборът да се доближава до играта на "Лудогорец", а не да се отдалечава като представяне и резултати, както се случва през последните кръгове от шампионата.

На заседанието присъства и спортният директор Георги Иванов, който е дал обяснения за неубедителните игри на отбора през пролетта. Шефът на УС на "Левски" Иво Тонев обяви, че от следващите мачове ще стане ясно дали на Стоев ще бъде предложено продължаване на контракта или ще бъде търсен нов наставник.

"Започнахме сезона със 7 нови играчи и се нуждаем от още време, за да може те да станат добър отбор. Мина времето, когато взимахме решения под влиянието на емоции. Казахме нашите изисквания на Георги Иванов, но не е наша работа да коригираме грешките. Целта оттук нататък е да спечелим всички мачове до края на сезона", обяви Тонев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА