Last news in Fakti

27 Март, 2016 09:28 6 263 2

Англия шокира Германия в контрола

  • англия-
  • германия-
  • варди-
  • кейн-
  • гомес-
  • контрола

"Трите лъва" обърнаха резултата от 0:2

Англия шокира Германия в контрола - 1
Снимка: БТА/АР

Англия успя да обърне Германия с 3:2, след като губеше с 0:2 в страхотен мач, игран в Берлин. Световните шампиони не започнаха много убедително и позволиха на англичаните да вземат инициативата в началните минути.

Домакините реализираха в 27-ата минута, когато Марио Гомес беше изведен зад защитата на островитяните и успя да отбележи, но попадението му беше отменено заради спорна засада. При повторенията се видя, че съдията е сбъркал, тъй като Клайн закъснява с изнасянето си.

Тони Кроос изведе германците напред в 43-ата минута. Той стреля от около 30 метра и свари неподготвен вратаря на гостите, забивайки снаряд в близкия му десен ъгъл за 1:0. Марио Гомес удвои преднината на домакините в 57-ата минута. Той засече с глава центриране на Йозил, като успя да надскочи Кейхил.

В 61-ата минута Англия върна интригата. Хари Кейн успя да смени посоките в наказателното поле и изненада Нойер. Головата машина на Лестър Джейми Варди изравни в 74-ата минута. Таранът влезе като резерва 2 минути по-рано и се възползва от пас на Клайн към близката греда. Той успя да преодолее Рюдигер и с пета прати топката в мрежата за 2:2.

В продължението островитяните стигнаха до пълен обрат. Ерик Дайър остана непокрит в наказателното поле при центриране от корнер и вкара в левия ъгъл на Нойер за крайното 3:2 в полза на Англия.

На 29 март Германия приема Италия. В същия ден Англия е домакин на Холандия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Англия най-накрая съумя да направи отбор. С Варди и Кейн в атака, Лалана, Хендерсън, Клайн стана много хубав отбор.
  • 2 Тит

    0 0 Отговор
    Отменен гол на Германия,Англия -първи удър в очертанията към 55мин.След 2-0 Германия спря да играе!