Last news in Fakti

16 Април, 2016 21:39 884 0

Агуеро се развихри на "Стамфорд Бридж"

  • агуеро-
  • челси-
  • манчестър сити-
  • стамфорд бридж-
  • премиър лийг-
  • футбол

Челси отстъпи пред Манчестър Сити с 0:3

Агуеро се развихри на "Стамфорд Бридж" - 1
Снимка: БТА/АР

Челси допусна тежка домакинска загуба с 0:3 от Манчестър Сити в двубой от 34-ия кръг на Премиър лийг. Над всички в мача бе аржентинецът Серхио Агуеро, който отбеляза хеттрик за "гражданите".

Срещата на "Стамфорд Бридж" започна със силен, атакуващ футбол, като и двата тима си размениха по няколко добри положения за гол. Постепенно гостите взеха превес и това даде резултат в 33-ата минута, когато Агуеро откри.

В началото на втората част Челси се опита да наложи натиск над съперника, но бърза контраатака на "гражданите" в 54-ата минута се превърна в нов гол за 0:2. Точен отнове бе Агуеро.

В 79-ата минута аржентинецът оформи своя хеттрик. Фернандиньо бе оставен да излезе очи в очи с Тибо Куртоа, който го фаулира в наказателното поле. Стражът бе изгонен с директен червен картон, а звездата на Манчестър не пропусна отсъдената дузпа. 

Така Манчестър Сити се изкачи до 3-ото място във временното класиране с 60 точки, измествайки Арсенал (59т.). "Артилеристите" обаче са с мач по-малко. Челси е 10-и с 44.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА