Last news in Fakti

19 Април, 2016 13:59 908 0

Тоти и Спалети стигнали до бой

  • спалети-
  • рома-
  • тоти-
  • сблъсък-
  • скандал

Двамата започнали меле в съблекалнята

Тоти и Спалети стигнали до бой - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Рома Лучано Спалети се е сбил в съблекалнята с легендарния капитан на отбора Франческо Тоти след мача от 33-ия кръг на италианското футболно първенство с Аталанта. Тоти вече от няколко месеца е в конфликт със Спалети и седи предимно на резервната пейка. В Бергамо легендарният футболист се появи в игра в 78-та минута, а след това в 86-та минута отбеляза гол и донесе равенството на Рома.

След мача в Бергамо треньорът Лучано Спалети е ругал играчите в съблекалнята.

"Вие никога не побеждавате, десет години изглеждате като глупаци, а аз съм треньор на група ученици. Десет години нищо не сте спечелили", викал е Спалети на футболистите.

Франческо Тоти обаче не е останал длъжен и е отговорил на треньора: "Ти, млъквай! Ти не си този, който може да говори. Не даваш пример на играчите като играеш карти по стаите до два часа сутринта".

След това е имало и физически сблъсък между треньора и легендарния капитан, но останалите играчи са предотвратили по-голям инцидент.

Малко след публикациите Спалети опроверга, че е влязъл в конфликт с Тоти и заяви, че отборът вече мисли за следващия мач срещу Торино. Някои италиански медии съобщиха, че ръководството е застанало на страната на Лучано Спалети и че Франческо Тоти по всяка вероятност срещу Аталанта е изиграл последния си мач с фланелката на Рома.

"Това е било само размяна на аргументи между Франческо и треньора. Това, което се е случило, но е нищо по-различно от това, което Спалети е имал с другите играчи. Треньорът не е доволен, че играчите губят фокус, когато водят в резултата", каза по повод инцидента президентът на римския клуб Джеймс Палота.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА