Last news in Fakti

19 Април, 2016 14:27 777 1

Венци Стефанов: Никога не сме уреждали мачове

  • стефанов-
  • славия-
  • уреждане-
  • пирин

"Който ги говори тези неща, не разбира от футбол", заяви президентът на Славия

Венци Стефанов: Никога не сме уреждали мачове - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече "простотии" обвиненията, че отборът му е полегнал за 1:2 срещу Пирин на "Овча купел" в неделя. Част от феновете изпратиха двата отбора с викове "Горчиво".

"Хората, които ни обвиняват в подобно нещо, не разбират нищо от футбол. В противен случай ще са наясно, че нито един отбор от "А" група този сезон не изпада директно. Тези, които мислят с главата, а не със задника си, могат да поразсъждават и защо трябва да им даваме мача сега на "Овча купел", след като ги бихме два пъти в Благоевград. Няма логика. Но болни мозъци колкото искаш", каза Стефанов през "7 дни спорт".

"Психиката на феновете е такава, че един като каже нещо и другите се палят покрай него. Винаги съм мислел, че феновете на Славия са по-интелигентни, дано не ме разочароват. Играчите са притеснени. Докато не се говореше за Европа, всичко беше наред. Сега преплитат краката от напрежение. Никога не съм поставял за цел Европа. Ако стане, ок, но личното ми мнение е, че съставът ни не е обигран. Знам кой бъзика нещата с това полягане, но ще замълча, за да не предизвиквам допълнителни скандали и полемики", завършва Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    0 0 Отговор
    Не не не мога, сълза за бат Венци.
    Жената от доста време ме врънка да я водя на театър, ама довечера като и прочета статията и ще ми се размине.