Last news in Fakti

19 Април, 2016 15:28 801 0

Хумелс готов да премине в Барселона

  • хумелс-
  • борусия дортмунд-
  • барселона-
  • трансфер

Капитанът на Борусия Дортмунд е трансферна цел №1 на каталунците, иска промяна

Хумелс готов да премине в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс почти сигурно ще облече фланелката на Барселона през новия сезон, гръмна вестник "Билд". Договорът на централния бранител е до лятото на 2017 година, но той не възнамерява да го подновява заради голямото си желание да излезе зад граница.

Смята се, че съпругата на футболиста - Кати, също иска промяна. Именно нейното желание ще се окаже решаващо за решението на световния шампион с Германия. Според информацията на "Билд" спортният директор на Барселона Ариедо Брайда е наблюдавал Хумелс в няколко мача този сезон и е останал очарован от представянето му.

Както е известно, от следващия сезон в Барселона планират сериозна чистка в защитата. Така Хумелс се оказва трансферна цел №1 на каталунския гигант. Хумелс отдавна е спряган за стадион "Ноу Камп". Още през лятото на 2014 година в доста спортни магазини в Барселона се продаваше фланелка на испанския тим с името на германеца на гърба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА